Türkçe Rap Sözleri ...
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Türkçe Rap Sözleri ...
Kolera Verse
Aksiliğim üstümde sende kelimeler hep farazi,
gördüğün kadar arazi, kimse mükemmel değil ki,
ne umdun ki benden kadı kızı bile veremli,
benim kusrum anca naz, seninkisi mesavi
Içimin tuzu ayı yoğurdu, anahtarsan nerde kilidin oluğu ?
Nahoş hallerinde et ilan ***** oluşunu, ahmak kişilik sensin,
cevizi dişiyle kıran feyksin,
her dişi geyikle muhabbette yanar-dönersin.
Ben rüzgarın aruz vezni sen kükürdü ancak
sus karıncalandı kalp, söyle paşa nedir amaç ?
Bence ringe havlu at, Kolera kırar kol bacak,
masalın kötü şirinesi, Mr Gagged Uzun bacak.
Esti geçti hayatından bir eser ve bin zafer,
kazı-kazan kazandığın bir adam ve bin keder.
Kaderdaşlar sıralı, kader sıvadı kolları,
bedava ekmek kalabalığı, örmüş saçını kaderin ağları.
Kalbin yalın hali bulutsuz,
ah şu mevsim değişmekte, billur su kusursuz, ruhum sensiz huzursuz,
tattım elmayı ve içime düştü şimdi kurtları,
yavaş yürüyen bir tazıyım acizliğimse azılı.
Sen anlatma metni dur,
O bilir ancak aybı üzüleceksin yavru Tanrı sıkıntısında kapalı kaldı.
Iti ver açılır kapısı, açılır için acılır hali, vurdu aynası ve sen yansaması
Kolera Nakarat
Sevenin var senin suçüstü Şehzadem
Nesin sen cevap ver ? Mahrem...
Ücra yerlere düştü kayıp merhem
Bendim en asil tek kişilik harem
Düş ve melodi en güzel düet
Suretin silindi kaldı silüet
Uykum Yok yatağım soğuk Küvet!
Bora Verse
?
Kolera Nakarat
Sagopa Kajmer Verse
Zulüm taşıyla kanatı verdi başımı felek *****si
Düşüncemden senide çaldı elimde hırsız kellesi
Gık çıkarmaz dilden aciz sessiz Sagopa dilsizi
Vaktim gelir şimşek çakar kırılır dilimin kemiği
Güçlü rüzgar nefesi, selvi dağ tepesini viran etti,
Kalp perde endişesiyle akan zamanı tavaf etti.
Gözler sözlerin sertliğiyle yaşa bulanıp ah çekti
Sensiz geçen günlerin kazası yok be sevgili
Sahadet yanımdan ayrılmasın
Kasvet ağacımı taşladım,
Ham meyveler topladım,
Sessizlik beni dilsiz yaptı
Kalem düşman ellerinde temiz kalbi karaladı
Bu hasret beni yaraladı
Sagopa takvime çentik attı!
Gönlüm aydın, ruhum yüzüme yuva kuran bir kuş
Kalbim çıkık tıpkı tablocasına duvardan düşük ve tuş
Gözlerim alçak seyirde yükseklerde sessiz uçuş
Ellerim dilimi büker,
SAGO ZORDA OLSA KONUŞ !
Kolera Nakarat
Aksiliğim üstümde sende kelimeler hep farazi,
gördüğün kadar arazi, kimse mükemmel değil ki,
ne umdun ki benden kadı kızı bile veremli,
benim kusrum anca naz, seninkisi mesavi
Içimin tuzu ayı yoğurdu, anahtarsan nerde kilidin oluğu ?
Nahoş hallerinde et ilan ***** oluşunu, ahmak kişilik sensin,
cevizi dişiyle kıran feyksin,
her dişi geyikle muhabbette yanar-dönersin.
Ben rüzgarın aruz vezni sen kükürdü ancak
sus karıncalandı kalp, söyle paşa nedir amaç ?
Bence ringe havlu at, Kolera kırar kol bacak,
masalın kötü şirinesi, Mr Gagged Uzun bacak.
Esti geçti hayatından bir eser ve bin zafer,
kazı-kazan kazandığın bir adam ve bin keder.
Kaderdaşlar sıralı, kader sıvadı kolları,
bedava ekmek kalabalığı, örmüş saçını kaderin ağları.
Kalbin yalın hali bulutsuz,
ah şu mevsim değişmekte, billur su kusursuz, ruhum sensiz huzursuz,
tattım elmayı ve içime düştü şimdi kurtları,
yavaş yürüyen bir tazıyım acizliğimse azılı.
Sen anlatma metni dur,
O bilir ancak aybı üzüleceksin yavru Tanrı sıkıntısında kapalı kaldı.
Iti ver açılır kapısı, açılır için acılır hali, vurdu aynası ve sen yansaması
Kolera Nakarat
Bora Verse
?
Kolera Nakarat
Sagopa Kajmer Verse
Zulüm taşıyla kanatı verdi başımı felek *****si
Düşüncemden senide çaldı elimde hırsız kellesi
Gık çıkarmaz dilden aciz sessiz Sagopa dilsizi
Vaktim gelir şimşek çakar kırılır dilimin kemiği
Güçlü rüzgar nefesi, selvi dağ tepesini viran etti,
Kalp perde endişesiyle akan zamanı tavaf etti.
Gözler sözlerin sertliğiyle yaşa bulanıp ah çekti
Sensiz geçen günlerin kazası yok be sevgili
Sahadet yanımdan ayrılmasın
Kasvet ağacımı taşladım,
Ham meyveler topladım,
Sessizlik beni dilsiz yaptı
Kalem düşman ellerinde temiz kalbi karaladı
Bu hasret beni yaraladı
Sagopa takvime çentik attı!
Gönlüm aydın, ruhum yüzüme yuva kuran bir kuş
Kalbim çıkık tıpkı tablocasına duvardan düşük ve tuş
Gözlerim alçak seyirde yükseklerde sessiz uçuş
Ellerim dilimi büker,
SAGO ZORDA OLSA KONUŞ !
Kolera Nakarat
AYBEN
AŞKIN GÖZÜ KÖRDÜR OYSA SAKAT KALBİNİ HEP KIRARIM KALBİ SAKATAT BENDE KARİZMA YERLE BİR FAKAT BEN HERŞEY DEĞİLİM OLUM KONTAK KURAMADIK HATAMI TAKMADI KIRILDI KAÇMADI KRALİÇE BEN DEĞİLİM ANLAMADIBAŞINA TAÇ ETTİ KIRMIZI HALILARI HAKETMİYORUM BU TACI GERİ AL MÜKEMMEL DEĞİLİM NEDE BİR ÇİÇEK BEN İNCİLMEM KORKMA HEPSİ BİTECEK NAZAR BONCUKLARINI AL ÖYLECE AFRODİT BEN DEĞİLİM BU Bİ GERÇEK TAHTI İSTEMEDİM GERİ YOLLA Bİ ZAHMET BEN ES GEÇ KALIRIM BEKLE Bİ MÜDDET ELLERİM BİLE ÇİRKİN BENİM BEN EN İYİSİ DEĞİLİM BUNU HAZMET.
DJ ATAKAN
DJ ATAKAN
atakan- MODERATÖR
ceza-önce kendine bak
Cin'le dalga geçince
17 yaşındaydım ve annemin memleketi olan Giresun'daydık. Döndü abla o sıralarda 22 yaşında falandı (annemin amcasının kızı). O'nu her gece cinler döverdi ve üzerinde taşıdığı kuran'ı çıkartması için baskı yaparlardı. Birlikte yatıyorduk onlarda kaldığım zamanlarda ama sabahları vücudunun her yerinde morluklar oluyordu bende ise hiçbirsey olmuyordu ve hiçbirsey hissetmiyordum... Bir gece Döndü, ablası, ablasının akrabası Emine ve onun nişanlısı epey geç saate kadar oturduk. Döndü'nün annesi ise saat 11 gibi yattı uyudu başka odada. Biz hala sohbet ediyorduk. Saat gece 02.00 olmustu.. Ben cin çağırmayı önerdim. Bu onlara da cazip gelmiş olacak ki kabul ettiler. KİKİ adında kibrit cinini hepiniz duymuşsunuzdur. Bir kutudan 4 tane kibrit çöpü aldık ve cin çağırdık dualarla. Bu işlerden çok iyi anlıyordu Döndü. Sorular soruyorduk kibritlerde sağa sola hareketle bize cevap veriyordu. Ben yaşımında küçük olmasından dolayı bayağı zırvalamaya başlamıştım. Cin ile dalga geçiyordum. Yanımdakiler ise iyice korkmuşlardı benim cine ileri geri konuşmamdan! Beni sürekli sus diye uyarıyorlardi. Neyse bir müddet sonra ışık kendiliğinden kapandı kalktım düğmesine bastım açtım, arkamı döndüm ki tekrar çat!! diye düğmeden kapandı ışık.. Bulunduğumuz oda köy evi olduğundan mutfak ve oturma odası bir kullanılan bir oda.. Mutfak dolabi zangır zangır titremeye ve tabaklar birer birer yere dökülmeye başladı.. Hepimiz korkudan sapsarı olmuştuk TV açık değildi birden TV açıldı. O zamanlar sadece TRT 1 gösteriyordu köy yerinde. Bilmediğimiz yabancı kanallar fişek gibi açılıp kapanıyordu.. Biz binbir dua okuyarak cini göndermeye çalışıyorduk. Artık yorulduk ve kibrit çöplerini masanın üzerine bıraktık. Aman Allah'ım cin gitmemişti, ve masanın üzerindeki kibrit çöpleri kendiliğinden hareket ediyordu. Döndü'nün akrabası olan kadın bayıldı bayılacak. Saat 04.00 olmuştu artık ve Döndü'nün akrabası olan Eminenin nişnlısı eve gidecekti. Köy yerlerini bilirsiniz acayip sessiz ve ürkütücü olurlar. Evine gideceği yol da ormanın içinden geçen ve derenin olduğu bir yer. Neyse bu çıktı gitti ve biz cini göndermek için uğrasmaya devam ettik.. Tabi ki başaramadik öyle kızdırmışım ki onu her yeri darmadağın etti diyebilirim... Ve işin ilginç yanı yan odada yatan yengemin çıt bile duymamış olmasıydı.. Sabah ezanı okunurken hepimiz korkudan ve uykusuzluktan uyuyakalmışız.. Yengemin sesiyle uyandık, ORTALIĞIN HALİ NE BÖYLE diye soruyordu. Ona anlattık o da ürperdi ve kızdı bize.. Emine'nin nişanlısı da ertesi günü geldi ve gece eve gittiği yolda onu taşlamıştı cinler, bu taşlar pek bir yerine isabet etmemişsse de omuzuna ve alnına çarpmış ve oldukça morarmıştı.. Aynı gece ben ananemin evine gittim yatmaya ve o gece Döndü ablamı da çok sıkıştırmışlar ve acaip dövmüş cinler. Kız günlerce vücudu ve yüzü morluklar içerisinde gezmek zorunda kaldı... Komşumuz olan bir hocaya olanları anlattık! Hoca bile dehşete kapıldı ve cinin beni yaşım küçük olduğu için affettiğini yoksa yetişkin bir insanın cinle o şekilde dalga geçse çarpılacağını, ağzının burnunun ters döneceğini söyledi...
17 yaşındaydım ve annemin memleketi olan Giresun'daydık. Döndü abla o sıralarda 22 yaşında falandı (annemin amcasının kızı). O'nu her gece cinler döverdi ve üzerinde taşıdığı kuran'ı çıkartması için baskı yaparlardı. Birlikte yatıyorduk onlarda kaldığım zamanlarda ama sabahları vücudunun her yerinde morluklar oluyordu bende ise hiçbirsey olmuyordu ve hiçbirsey hissetmiyordum... Bir gece Döndü, ablası, ablasının akrabası Emine ve onun nişanlısı epey geç saate kadar oturduk. Döndü'nün annesi ise saat 11 gibi yattı uyudu başka odada. Biz hala sohbet ediyorduk. Saat gece 02.00 olmustu.. Ben cin çağırmayı önerdim. Bu onlara da cazip gelmiş olacak ki kabul ettiler. KİKİ adında kibrit cinini hepiniz duymuşsunuzdur. Bir kutudan 4 tane kibrit çöpü aldık ve cin çağırdık dualarla. Bu işlerden çok iyi anlıyordu Döndü. Sorular soruyorduk kibritlerde sağa sola hareketle bize cevap veriyordu. Ben yaşımında küçük olmasından dolayı bayağı zırvalamaya başlamıştım. Cin ile dalga geçiyordum. Yanımdakiler ise iyice korkmuşlardı benim cine ileri geri konuşmamdan! Beni sürekli sus diye uyarıyorlardi. Neyse bir müddet sonra ışık kendiliğinden kapandı kalktım düğmesine bastım açtım, arkamı döndüm ki tekrar çat!! diye düğmeden kapandı ışık.. Bulunduğumuz oda köy evi olduğundan mutfak ve oturma odası bir kullanılan bir oda.. Mutfak dolabi zangır zangır titremeye ve tabaklar birer birer yere dökülmeye başladı.. Hepimiz korkudan sapsarı olmuştuk TV açık değildi birden TV açıldı. O zamanlar sadece TRT 1 gösteriyordu köy yerinde. Bilmediğimiz yabancı kanallar fişek gibi açılıp kapanıyordu.. Biz binbir dua okuyarak cini göndermeye çalışıyorduk. Artık yorulduk ve kibrit çöplerini masanın üzerine bıraktık. Aman Allah'ım cin gitmemişti, ve masanın üzerindeki kibrit çöpleri kendiliğinden hareket ediyordu. Döndü'nün akrabası olan kadın bayıldı bayılacak. Saat 04.00 olmuştu artık ve Döndü'nün akrabası olan Eminenin nişnlısı eve gidecekti. Köy yerlerini bilirsiniz acayip sessiz ve ürkütücü olurlar. Evine gideceği yol da ormanın içinden geçen ve derenin olduğu bir yer. Neyse bu çıktı gitti ve biz cini göndermek için uğrasmaya devam ettik.. Tabi ki başaramadik öyle kızdırmışım ki onu her yeri darmadağın etti diyebilirim... Ve işin ilginç yanı yan odada yatan yengemin çıt bile duymamış olmasıydı.. Sabah ezanı okunurken hepimiz korkudan ve uykusuzluktan uyuyakalmışız.. Yengemin sesiyle uyandık, ORTALIĞIN HALİ NE BÖYLE diye soruyordu. Ona anlattık o da ürperdi ve kızdı bize.. Emine'nin nişanlısı da ertesi günü geldi ve gece eve gittiği yolda onu taşlamıştı cinler, bu taşlar pek bir yerine isabet etmemişsse de omuzuna ve alnına çarpmış ve oldukça morarmıştı.. Aynı gece ben ananemin evine gittim yatmaya ve o gece Döndü ablamı da çok sıkıştırmışlar ve acaip dövmüş cinler. Kız günlerce vücudu ve yüzü morluklar içerisinde gezmek zorunda kaldı... Komşumuz olan bir hocaya olanları anlattık! Hoca bile dehşete kapıldı ve cinin beni yaşım küçük olduğu için affettiğini yoksa yetişkin bir insanın cinle o şekilde dalga geçse çarpılacağını, ağzının burnunun ters döneceğini söyledi...
atakan- MODERATÖR
sagopa kajmer-al bide burdan yak
al 1de burdan yak, kapasite meselesi bak, perde kapanmis lak lak, baslar az sonra dedikodu kazanina kepçe olsan kaç yazar? çatlak seslere alisti her kulak, beni upgrade edin, rapi sadettim kulaklara download edin rapin evi çitasini tepelere çaktim kontrol edin, teknoloji bugün yine jön dinmis bakislar bön yüzünü kendine dön çabalamali ve bulmali yön, sago rapte en ön, nizam mayin malzeme mayin rahat tespit edin ta kendisi hayat kim kaldi bir sakayla sakat? bes kisi kalmis canavar sagokat biz karagöz siz hep hacivat, piri wati takarak robota baglasak tami saklasak? kendimizi yemesek de yaninda mi yatsak? yo kime trip atsak? bugünlerde herkes aksak kisa dönemeçten yolumuzu bulsak herkes isini bilir kisi maksat takdir dünyali dostum yo yo yo yo bana iyi rol verin amaci var yapilan her eylemin, nihayetinde bosa akmasin terin hediyesi paketli her emegin göz nuru nedirse ettigin odur ki bulurun galaksilerde raks ederken suuruna dostum hay aksilerde dolup tasar umudum.. hadi gazla..! al 1de buradan yak sadrazamin ikram ben dilenci sayet hicvin sonu idam neyse ne bas koydum yoluma yürürüm yok hatam yok sakam x2 dünya mali uçan hali bin ve de düs bitecek ol emin kurdugun her düs çok rüküs düsünce modalari gülüt, fiyasko dolu aklimin odalari güç birimlerini devreye sokun hadi he-man misali sahlanat bi matrix tanidim benim ki matrax atraksiyonlarimin tamami durmaksizin markaj gözlerin sulu boya kivami makyaj uzaklas yani basimdan isin yas geceleri yüzde kirkimiz ayyas hip hop bala gora yelken fora ileri rota bagdat i bulmus emmim sora sora bazen kaderi belirler yazi yada tura moral düsünce zora komiklikler sakalar yetisir imdada, ustura misali keskin zekalarin dansini izle acaba kaç cambaz yürür ayni ipte? emekler misin kosmadan önce? bilip de bilmezden gel dilinci linç eder dilenci oh çeker dilenci ahkam keser.. hadi gazla..! al 1de buradan yak sadrazamin ikram ben dilenci sayet hicvin sonu idam neyse ne bas koydum yoluma yürürüm yok hatam yok sakam
atakan- MODERATÖR
ege çubukçu-bir gün
Esrarli bir gece vakti
ya da yagmurlu bir aksam üstü.
Belki de günesli bir ögle vakti,
bakarsin bir gündönümü.
Bir gün ama bir gün, burada olmadigim bir gün.
Mutlu olabilirim, huzuru bulabilirim, kaçabilirim
yok olabilirim. Uzaklasabilirim buralardan,
çaktirmadan, ayiltmadan;
elâlemi yâri anayi bekleyenimi üzebilirim.
O gün, kötü gün kördügüm budur.
Kendime sözüm, kendi özüm gözüm.
Kara aslan gönlüm, çekip gitmeyi ister.
Bir gün haksiz sayilmaz, hakkini çalmaz kimsenin.
Güzellik ettim, kötülük biçtim, seçmedim, ayirt etmedim
kimseyi kimseden çok sevmedim.
Asla demedim. Kimseye yok kinim. Dürüstlüktür dinim.
Insanliga dair bunu bilirim.
Sebebim yok ki bir siniri bu kalbimin.
Özgür ruhlu,paradan tuzlu bu geminin nuhu yalandan gururlu.
Altin kumu, sevgi unu, üzmesi kolay çalmasi zorlu.
Yine kolay olani seçti insanoglu. Dogasi yilanlari geçti
Tepti iyi olani. Kötülük biçti.Tarih tekerrür etmeyi bildi.
Ve simdi önünde iki seçenek, ya kalip aci çekecek
ya da bilecek dogru seçenegi bulmayi.
Dogru seçenek, bir gün çekip gitmek.
çaktirmadan, ayiltmadan;
Gözlerin,
göz kapagi hapishanesinin müebbet mahkûmu olana dek,
bunlar sürecek. Üzme kendini göreceksin degmeyecek.
Bir gün acilar dinecek diyecek, bekleyeceksin
belkide gelecek.
Ama mutlulugun geç kalabilme ihtimali mevcut.
ve de had safhada.
kaçmak tek çare. Kendine et sen her neler edeceksen ama
bile bile çek cile
ya da çek git bir gün dogru bildigin yere.
çaktirmadan, ayiltmadan;
çaktirmadan, ayiltmadan;
elâlemi yâri anayi bekleyenimi üzebilirim....
ya da yagmurlu bir aksam üstü.
Belki de günesli bir ögle vakti,
bakarsin bir gündönümü.
çaktirmadan, ayiltmadan;
O gün, kötü gün kördügüm budur.
Kendime sözüm, kendi özüm gözüm.
Kara aslan gönlüm, çekip gitmeyi ister.
Bir gün haksiz sayilmaz, hakkini çalmaz kimsenin.
Güzellik ettim, kötülük biçtim, seçmedim, ayirt etmedim
kimseyi kimseden çok sevmedim.
Asla demedim. Kimseye yok kinim. Dürüstlüktür dinim.
Insanliga dair bunu bilirim.
Sebebim yok ki bir siniri bu kalbimin.
Özgür ruhlu,paradan tuzlu bu geminin nuhu yalandan gururlu.
Altin kumu, sevgi unu, üzmesi kolay çalmasi zorlu.
Yine kolay olani seçti insanoglu. Dogasi yilanlari geçti
Tepti iyi olani. Kötülük biçti.Tarih tekerrür etmeyi bildi.
Ve simdi önünde iki seçenek, ya kalip aci çekecek
ya da bilecek dogru seçenegi bulmayi.
Dogru seçenek, bir gün çekip gitmek.
çaktirmadan, ayiltmadan;
Gözlerin,
göz kapagi hapishanesinin müebbet mahkûmu olana dek,
bunlar sürecek. Üzme kendini göreceksin degmeyecek.
Bir gün acilar dinecek diyecek, bekleyeceksin
belkide gelecek.
Ama mutlulugun geç kalabilme ihtimali mevcut.
ve de had safhada.
kaçmak tek çare. Kendine et sen her neler edeceksen ama
bile bile çek cile
ya da çek git bir gün dogru bildigin yere.
çaktirmadan, ayiltmadan;
çaktirmadan, ayiltmadan;
elâlemi yâri anayi bekleyenimi üzebilirim....
atakan- MODERATÖR
dj-akman seni özlemek
Seni özlemek canima tak etti,birtanem özlemek,izlemek yollarini gözlemek Hep sevecegim seni ömrümün sonuna dek Güzel gözlerinde bulsam günesi Yakami birakmaz artik o gözlerin atesi Sen olmadiginda yanimda sarkilar, Çok bos,cok anlamsiz Karasiz yapilan tüm eylemler,fikirler We mantik arka planda Birtanem Senle birlikteyken askimdir beni var eden Yoklugunsa mafeden Bir hüzündür icime ansizin cöküveren Seni özlemek canima tak etti, bir tanem Özlemek,izlemek yollarini gözlemek Hep sevecegim seni ömrümün sonuna dek Yasamak istiyorum hep seni severek Düslerimle yetinmek bana yetmiyor Gecmiyor zaman ozaman,kalbimizin beraber carpmasi Atmasi senin icin yüregimin icindeki en güzel duygular Senindir hep bir tanem senden baskasini sevemem,degemem Baska bir ele Seni seviyorum,sende beni öyle,ayrilmayalim Birdaha sevelim hayatimizin sonuna kadar Çünkü her ayrilikta,seni beklemek var Yasam biter,ömür biter,ama sevmek hic bitmez Hayatin gerceklerini yasamayan bilemez Hayatin en gercegi seni seviyorum sevgilim ve o gercegi Kalbimin her yerinde hissederim Seni özlemek canima tak etti,birtanem Özlemek,izlemek yollarini gözlemek Hep sevecegim seni ömrümün sonuna dek
atakan- MODERATÖR
ayben-rap benim
RAP BENIM Rap benim hayat felsefem Rap benim için dogrular ve ufkumu aydinlatan parilti Ben onu ustasindan ögrendim Rap benim hayatimin son gerçegi, Rap benim gelecegimin ilk perdesi Rap benim kalbimin aynasi,rap hayallerimin yek paydasi. Yolu yok bükülemedi bu dil,karalanamadi rapim Her daim dillere pelesenk oldum ama yikilamadim,hiç susturulamadim bu gerçek Her sahnede varim,her yerde var adim Dogru bildigimi yapiyorum ve yine sana kulak asmadim Sus ben böyle mutluyum gel de sustur adamim Bebektim rapi tanidigimda,her yasimda çinladi kulagimda Adini bilmeden sevdigim oldu, Bu güne dek yürüdük bu yolda Öyle kolay degil ben emegimi verdim Rap adina yaptigim her üretim benim alin terim Ilham kaynagim deneyimlerim. Nakarat: Rapimi yar etmem,Rapime ah etme Rapimi dinlettim, Rapimin ahengi birini bulur Kim bilir ki dengi mi? Bilin ki Rap benim tek sevgilim. 99 Nefret-Meclis-i ala Istanbul-yüz yüze; 99 sefer sayili uçak benim adim Ayben 2001 Nefret-Anahtar; Dogru olan zordur zoru basarmaktir dogruluk 2002 Narkotik-Dogustan Katil; Dünyadaki nickim Ayben Türkçe Rapin kiz sesi 2004 Ceza-Rapstar- sinekler ve beatler; Ders 2 sona erdi 30 saniyen var, Araba; Kafiyeler sapir sapir dökülür bu dilden 2005 Aylin Aslim-Gulyabani; ek bir sözlüge gerek yok ben kendimi biliyorum 2005 Fuat-Geri geldi; Ayben de micro emin denizde ottunuz rap okyanus Ayben se illegal ben vardim siz yoktunuz simdide siz koktunuz. Beatleriniz namüsait,featleriniz namünasip, Lirikleriniz gayri mesru Antipatiksiniz gayri tabi rapleriniz Nakarat: Rapimi yar etmem,Rapime ah etme Rapimi dinlettim, Rapimin ahengi birini bulur Kim bilir ki dengi mi? Bilin ki Rap benim tek sevgilim.
atakan- MODERATÖR
BEKTAŞ-SIRTLAN
B E K T A S ve S I R T L A N sirtlan bektas tek tabanca bu raptir dostum bu raptir kanka B E K T A S ve S I R T L A N sirtlan bektas tek tabanca bu raptir teyze bu raptir amca geriye yaslan ve rahat ol sen geri geldik moruk rap e bak sen en temizi ve en süperinden o yüzden bu parça kafadan top10 ve çok genç hayran kalicak buna ve çok genç bayram yapicak buna türkçe sözdür bu rap in dönüsü muhtesem akinda kalsin bu sözümüz muhterem moralin bozuksa deva sirtlan ne yapcaktim dünyada olmasan hayat kafiye temsili bektas ve S I R T L A N B E K T A S ve sirtlan bu telase ne? abi varya bence bu rapi yaymali abla bu türkçe rapin yeni sayfasi B E K T A S ve S I R T L A N sirtlan bektas tek tabanca bu raptir dostum bu raptir kanka B E K T A S ve S I R T L A N sirtlan bektas tek tabanca bu raptir teyze bu raptir amca yazin sahilde her tatilde kolunda kiz elinde efesle aklinda dilinde bu beste tatlises ve kral tv de takip edin bizim ikimizi iyice klip dvd ve cd den bu rapin her hece ve cümlesi takip edecek sizi gece ve günleri tatmin eden rapler bizden destek yurdumun gençlerinden ufak kusaklara aynen hitaben kurak kuvaklara ilaç gibi zaten her zaman ve her yerde veya her kese ve her derde deva uyariyorum vatanimin gençlerini bulamiyacaksiniz bunun benzerini B E K T A S ve S I R T L A N sirtlan bektas tek tabanca bu raptir dostum bu raptir kanka B E K T A S ve S I R T L A N sirtlan bektas tek tabanca bu raptir teyze bu raptir amca senin ortamin maximum abes kalkik burunlarla dolsair herkes bosver abi neme ne lazim bu albüm varya her eve lazim evleriniziz konuguyuz ilk kez elbet bizi çogunuz bilmez biz bati berlin almanyada yasayan iki türk çocuguyuz millet diledigin rapi arzula derhal biz yaparsak en krali herhal rap orjinal ama alirsan korsan tek bi hayal kalir bektas ve sirtlan bir daha bulamazsiniz bizim ikimizi ne klip ne dvd ne cd mizi ne bi rap bi dörtlük ne de bi hece siz hayallersiniz bizi elbet bi gece B E K T A S ve S I R T L A N sirtlan bektas tek tabanca bu raptir dostum bu raptir kanka B E K T A S ve S I R T L A N sirtlan bektas tek tabanca bu raptir teyze bu raptir amca
atakan- MODERATÖR
CEZA-PANORAMA HAREM
Bu hayra alamet olmayan crack Sizin için bu türküler pespaye hale gelmis Sayfalarsa isyanlarda Mantikli cümleler biraraya gelememis Revizyonlerler bu pervasiz isteyisler Sizin eseriniz 'Kasimda Ask Bir Baska' Su anda Proleter den kulagina titresimler Imitasyon vaadler hepsi sizden Ve Mikrofona haram kusan bu çiftin Sorununa zehirli zemzem Veren dervislerden ölen verdi geçti Ölmek bile parayla Parayla satinalinan bu topraga gömülmek haram Yaran derin tamam kanar Yarim kalan kalan sabir tasinda istenir zaman Kayan bir yildiz atmosferde bendim Sistem etkilendi sistem ertelendi bizden Gelen fikirler (Yeah...) Yararsiz teori çünkü Siyah çiçekler çoksa eger Korkum ölümün günüdür. Günahla ekilen tohum Kabusla ekilen toplum Ne yaptiniz bu gençlik için ha? Faniyle övünün Dövündük her ölümün her yenilginin ardindan Alinan ders ne ? Kader bela basimdan eksik olmaz Balik mi basta koktu yoksa baligin basi mi koktu ? Baligin basina geleni pismis asina bak da gör Her kelimenin sonumudur asitli mide? Içinde bok tasir bu insan söyle ... Kime niyet kime kismet Kime niye namzet? Bekler benden aman Sahte gülüs Ifaden Mimiklerin Kuvvet Mira vahadaki sarayin lirikleri Hepsi çalisacak hepsi basaracak bu bebeklerin
atakan- MODERATÖR
CEZA-HOLOCAUST
Koydugum nokta belki son ben bunu bilemem ayni bomb gibi Gelir sana belkide ayni ton Dibi delik gelebilir ama ayni fon kendini bilemez montofon Ve monoton yasar Hep alt ayni don anlatirim ben derdimi yalniz eyy biminii Microphone Simdi bana bir bakiniz hadi muamelesi kesebilir haas** ve De muhammed ali gibi gelir asi Bana bak beni gör vede öl vasi sesim hep duyulur tepeden Bariton Mekanim olabilir her an ozon yanima gelenin canina Girecektir eyy bimini microphone O oo bunu ben bunu sen sunu ben onu sen gülü ben günü sen Fenomen olacak dolacak heryer Menemen kivami balçik gelemem elemem dostumu göremezsem Düsmanin postunu Yere seremezsem rüzgar gibi esemezsem veremezsem kalbimi Geri gelemezsem Sen beni bilemedin yüregimi göremedin kendini bilemedin Yamacima gelemedin Amacina varamadin heryeri karaladin barisida yaraladin Acimadan aldin Rüyalara daldin bal arisi gök karasi istanbul kalem harp Okulundan çikti En baba rap iste basina darisi Ma mama .microphone unu getirsene bana baksana laklak Etme sakin ha sen beni dinle Kelimelerimi kilometrelerce milimetrik hesaplarla yazdim Ha Ihtiyaciniz varmi yardima hatali rhymelar fatalrhyme la Çatal olur ha yatacaktir yere Bala banacaktir kanacaktir akacaktir rüzgar gibi esecektir Geri gelecektir Ceza etnik bir sentezdir bela teknik bir arizadir üç Fazdir kanadi kiriktir Taktik kuskunun olusumudur su yaptigim rapteki Uçurumdur. Bak beni gör hadi kamil ol tepeden tirnaga sen hami ol rap E göz kulak oldum sende ol vede Holocaust u gören insan ol ari gibi uç kartal gibi kon Vede sen köle ol yada ben patron Rhymlarim can yakabilir ha pardon eyy biminii microphone Simdi bana bir bakiniz hadi Muamelesi kesebilir haas** vede muhammed ali gibi gelir Asi bana bak beni gör vede öl vasi Sesim hep duyulur tepeden bariton mekanim olabilir her an Ozon Yanima gelenin canina girecektir eyy bimini microphone Bana bak yo kalbini aç son atak yo muamele pak katarakt yo Görünen köy bu dayak sözlerle gelen Kendini nostradamus sanana namus gerekir ceza gibi bir Kabus gerekir Fanus gibi G** deliginize çikita bir muz sokulur bana bir Bakiniz Akiniz underground u kafaniza takiniz yakiniz aleve Veriniz her yeri Holocaust u görünüz gösteriniz iste bu hiphop gösterimiz Yo allah rap in cezasini verdi
atakan- MODERATÖR
SAGOPA KAJMER-VASİYET
fecre dal!.. fedai cembiyeleri ile cenkte kaldi, surlarimda kahpe uyuya daldi. suretim sarap misali eskidikce degeri artti. serserim,serim giotin alti. kalbimde senede kac kez birisi idam aldi? saibelerim sairimdi, sakaci mecburi sifatti. rihtimlarimdan gemiler kalkti, yolcular agirladim agir agir. revanlarim.. gunestim bir ara yagmur, oldum. kendi deryalarimda kendimi zorla bogdum. ...spekulatif duslerin spazmi var. stagflasyon onlemliydi, sozumu kesme girisiminde bulunan herkeseydi radikal argolar. soyle ne zaman bitti aska dair tangolar? her iste bir racon var. haydi egoma sponsor ol!.. ecemle ecele giderim. rabbenami bir hic ugru tersledim. offff hasaaaaaaaa!... bir dilekti vurgun oldu, vodka redbull cigere doldu. sagopa nadir sarhos oldu. cemre gec de olsa dustu. kelimelerdi kerimelere ve kertelerime munzeviydim. dunveyi senaryolarda "rap" denen bahirdim. munasebetsiz kufru bastim, onurun canini yaktim. alti senedir aklindayim, cekemedin yoo farkindayim. rapimtraksin, sen reel degilsin. yazdiklarina sadik olamadin, soyle kac eslisin? muaf biraktim seni ve kitlelerini, sarfiyatlarim fiyatsiz.. anonim oldu haykirislarim az once dogdum halatim yirmi yedi bogum sele gitti agustosum vasiyet etmek istedim sarkilarimi kizima, hep sonunda kendimi vurdum. sarjoru doldurdum.. kostugum bu yolda yarimi sonladim ve kocaman adama dondum. sanma cok telasliyim, durgunum biraz. solgunum yuzum, bitkinim ufaklik. sen de gel pesimden amma cok calis!.. duvarda yazmaz her kural, yumruk yersin yilma kalk, dayan!.. bu abi yerle cok sevisti. dusmek hic ayip degil, kalkmasini bil!.. ve acele et su gozyasini sil!.. sagopa idol oldu bak dedim babam, ben dayandim. buraya kadar geldim 27 adim. takma kendimden can sikintim, onceden beridir bir olum takintim. bunu da yuzume vurmasinlar sade evde yuzum asik, disarda sempatik takildim..
atakan- MODERATÖR
CEZA-KEMERİNİ BAĞLA
döner devran her habere kan, burası sıkışık diyar ve burada yok bir kıstas, belirsizlikler içindeyiz ama bir çoğu klas,
gerisi aç yada açık cinayet o da bir plus, kaos dizilerine benzer yaşam, mouse ila yönetilebilecek kadar kolay,
okuma yazma bilmeyen var hala memlekette, suç kimin benimle dans edin, hata yaptılar her şarkı nakarat,
şaklat elini bir de bana bak, aç kontağı hadi gazla, s**et boş ver sen elini salla, gençler seçin doğru yolu gelecek sizin,
doğrusunu bilir her şeyin her kesim, boş verin okuyun adam olun öğrenin, doğrusunu bilin her şeyin,
seçenek hem yok, seçenek hem çok, seçeneklerini yarat, belirle en iyisi bu, benim rekabetim örnek, özele girmem,
taşlarım adamı ve üstünden inmem, dürüst oldukça kapılar açılır, buradayım işte bak kapı kapansın,
çoğunun işi farklı ve işi zordur, helal kazan sonra keseyi doldur...
gerisi aç yada açık cinayet o da bir plus, kaos dizilerine benzer yaşam, mouse ila yönetilebilecek kadar kolay,
okuma yazma bilmeyen var hala memlekette, suç kimin benimle dans edin, hata yaptılar her şarkı nakarat,
şaklat elini bir de bana bak, aç kontağı hadi gazla, s**et boş ver sen elini salla, gençler seçin doğru yolu gelecek sizin,
doğrusunu bilir her şeyin her kesim, boş verin okuyun adam olun öğrenin, doğrusunu bilin her şeyin,
seçenek hem yok, seçenek hem çok, seçeneklerini yarat, belirle en iyisi bu, benim rekabetim örnek, özele girmem,
taşlarım adamı ve üstünden inmem, dürüst oldukça kapılar açılır, buradayım işte bak kapı kapansın,
çoğunun işi farklı ve işi zordur, helal kazan sonra keseyi doldur...
atakan- MODERATÖR
CEZA-RAPSTAR
Rapstar
Türk lokumundan yermisin bu rapstarın derbisi ve de hiç kan akıtmaz, mermisi
Beni görebilecekmisin abisi, herkes piyasada bir ben eksik bir popstardanda neyim eksik.
Sizi bilmem bence fazlam akıldır hadi kalkta bak lan nerede kaldı bak nam şöhret ve şan
Dersi olmaz sıra herkese gelecek gibi önce mikrofonu tutmayı öğrenmeli bunu bilmeli
Herkes birşey zannetmeli seni beni deli gibi görebilir ama yenemezsin
Bana geri dönebilir ama gidemezsin ben pabuç bırakmam eğer ben bir rapstarsam
Limuzin bol para süpermodeller hem popüler hem sansasyonel bence boşta kalsın hımm
İyiki bir popstar olmadın birdenbire kendini bozacaktın
İçki sınırsız etmiş arsız bunu ben bilemem
Sen bulacaksın her biri birbiri ardına hırgür vırvır hergün dayanamadım
Eskiden erkekmiş tanıyamadım siz bize getirin biz karalayalım
Dikkat et bu rapin faslı mikrop kapma dilim paslı bu
Patlak clublar beni kastı bu çatlak seslere suikastti bu...
Benim üstüme gelmeyin artık yeni bilim olacak hiphop
Bunu görmezden geleceksen eksenin etrafında dön sen dengen bozulur sersem
Yere serilecek her flowunuz aynen yengen televizyon dizi karakterlerimi adam edecek bizleri
Roketle atmadılar beni doğuştan bir yıldızdım basamakları tek tek çıktım
Umrumda değilki star olmak basın bak bu yeni basım yeni bir nazım becerebilen
Çok yok çok detone ve çok fazla cover var sorsan işi bilen onlar anırmakla rap yada rock olmaz hee
Yapılan hatalara hep bir ört pas en korktuğumdu benim
O üç faz ve tek pasla yenebilen bir cambazdım her yalana bak bu gönül inanmaz...
Nakarat
Hala meclisim ala ben bulamıyorum hiç mana ala olan bu raptir bu duyduğun rapte tekdir
Anlamadıysan yuh sana bu sesle bence git ve top sektir
Mecazi anlamlar kötektir namı değer ben ceza.....
Müzik- Düzenleme : Dj Mic Check[sagopa kajmer]
Kuvvetmira Studio İstanbul Coldhose Studio İstanbul
Türk lokumundan yermisin bu rapstarın derbisi ve de hiç kan akıtmaz, mermisi
Beni görebilecekmisin abisi, herkes piyasada bir ben eksik bir popstardanda neyim eksik.
Sizi bilmem bence fazlam akıldır hadi kalkta bak lan nerede kaldı bak nam şöhret ve şan
Dersi olmaz sıra herkese gelecek gibi önce mikrofonu tutmayı öğrenmeli bunu bilmeli
Herkes birşey zannetmeli seni beni deli gibi görebilir ama yenemezsin
Bana geri dönebilir ama gidemezsin ben pabuç bırakmam eğer ben bir rapstarsam
Limuzin bol para süpermodeller hem popüler hem sansasyonel bence boşta kalsın hımm
İyiki bir popstar olmadın birdenbire kendini bozacaktın
İçki sınırsız etmiş arsız bunu ben bilemem
Sen bulacaksın her biri birbiri ardına hırgür vırvır hergün dayanamadım
Eskiden erkekmiş tanıyamadım siz bize getirin biz karalayalım
Dikkat et bu rapin faslı mikrop kapma dilim paslı bu
Patlak clublar beni kastı bu çatlak seslere suikastti bu...
Benim üstüme gelmeyin artık yeni bilim olacak hiphop
Bunu görmezden geleceksen eksenin etrafında dön sen dengen bozulur sersem
Yere serilecek her flowunuz aynen yengen televizyon dizi karakterlerimi adam edecek bizleri
Roketle atmadılar beni doğuştan bir yıldızdım basamakları tek tek çıktım
Umrumda değilki star olmak basın bak bu yeni basım yeni bir nazım becerebilen
Çok yok çok detone ve çok fazla cover var sorsan işi bilen onlar anırmakla rap yada rock olmaz hee
Yapılan hatalara hep bir ört pas en korktuğumdu benim
O üç faz ve tek pasla yenebilen bir cambazdım her yalana bak bu gönül inanmaz...
Nakarat
Hala meclisim ala ben bulamıyorum hiç mana ala olan bu raptir bu duyduğun rapte tekdir
Anlamadıysan yuh sana bu sesle bence git ve top sektir
Mecazi anlamlar kötektir namı değer ben ceza.....
Müzik- Düzenleme : Dj Mic Check[sagopa kajmer]
Kuvvetmira Studio İstanbul Coldhose Studio İstanbul
atakan- MODERATÖR
CEZA-ACI BİBER
olmadı rapin bir olamadı rapin seni bir dinledim sonucu gaza baz tepin sidik yarışı senin işin oldu kekim bir doyamadı gözün acı biberimi yedin hepinize gider alayınıza gider ağzınıza biberi sürerim af diler ve köpeğim olur ve hepsi rapi katleder ben yaparım rapi alem dans eder
O kağıt evleri bile yıkamaz, eline aldığı işi sonlayamaz, katina bile onun yanında bir sihirbaz, makine gibi beyni ama pek çalışmaz, bir buhar makinesi gibidir aklı fikri duman, fikri başka zikri başka, bi liman ki kopya hayatı zaten hep yalan, bir korku filmi gibi aslolan, gene fatalrhyme, kıçına batan rhyme, tozu dumana katıp önünüze çıkan rhyme, ece buçukcu gibi bizde çalıntı yok rhyme, sarılmadan adamın belini kıran tek rhyme, elli sent e cover yapan asla yapamaz rhyme, bir tek boy var bumu yapacak rhyme, bizdeyse prime time, çekil önümden lan, hey dj ise rhyme peki bu ne o zaman, bastığım yerde hiç ot bitmedi, geriye dönüp bir baktım ki boşa gitmemiş, akıttığım onca ter hiç kurumamış, vakitsiz ötmüş olan horozunda sonu hazır,sen kır belini ali dayı sen hadi kır, en dada yazanda benim otuz yıllık sır, al birini vur ötekine ve de çarp bir yere kal geride ben rahatım iyi böyle,
olmadı rapin bir olamadı rapin seni bir dinledim sonucu gaza baz tepin sidik yarışı senin işin oldu kekim bir doyamadı gözün acı biberimi yedin hepinize gider alayınıza gider ağzınıza biberi sürerim af diler ve köpeğim olur ve hepsi rapi katleder ben yaparım rapi alem dans eder
Hırsından çatla kıskanç bir fırsat olsada tırsmasan atarsın bana kırbaç höst dedik sana ben sus dedim, arkamı döndüm brütüs hadi gel vur beni, kalmış karanlık mağarada bir başına, gözüne yedi tekme o yağlı kıçına, başını ye kuş, kendi elini dik, yaşın olmuş artık kırk, beynin yok yerinde, benim kuşum öttü diye kıl döndü gözünde, ucuzluktan aldım, gördüm eminönünde, benden istemiştin sıçtım senin evin önünde, osurunca yıkarsın dağları koca gözünle, son gül iyi gül hadi kahpe gül, yüzüme bakta konuş sen yarım sandöviç, iradenin sınırı travestiye denk hoşt, kalitenin hası bu hasımı sen olan pust, kaşınır senin gibi bir çoğu verilir ders, kakılır başıma niye çünkü benim evin delisi, akıl başa gelmez çünkü bu bana ters, sakındıkça geldi dert, belki bu da biter, önemi neki senin için boşver yolumu kes, kesebilir isen gücün yeter ise buradayım gel, çükünü keserim ama kafanı geçerim es, sen halep işi gibi piştin lan et hadi pes
O kağıt evleri bile yıkamaz, eline aldığı işi sonlayamaz, katina bile onun yanında bir sihirbaz, makine gibi beyni ama pek çalışmaz, bir buhar makinesi gibidir aklı fikri duman, fikri başka zikri başka, bi liman ki kopya hayatı zaten hep yalan, bir korku filmi gibi aslolan, gene fatalrhyme, kıçına batan rhyme, tozu dumana katıp önünüze çıkan rhyme, ece buçukcu gibi bizde çalıntı yok rhyme, sarılmadan adamın belini kıran tek rhyme, elli sent e cover yapan asla yapamaz rhyme, bir tek boy var bumu yapacak rhyme, bizdeyse prime time, çekil önümden lan, hey dj ise rhyme peki bu ne o zaman, bastığım yerde hiç ot bitmedi, geriye dönüp bir baktım ki boşa gitmemiş, akıttığım onca ter hiç kurumamış, vakitsiz ötmüş olan horozunda sonu hazır,sen kır belini ali dayı sen hadi kır, en dada yazanda benim otuz yıllık sır, al birini vur ötekine ve de çarp bir yere kal geride ben rahatım iyi böyle,
Hırsından çatla kıskanç bir fırsat olsada tırsmasan atarsın bana kırbaç höst dedik sana ben sus dedim, arkamı döndüm brütüs hadi gel vur beni, kalmış karanlık mağarada bir başına, gözüne yedi tekme o yağlı kıçına, başını ye kuş, kendi elini dik, yaşın olmuş artık kırk, beynin yok yerinde, benim kuşum öttü diye kıl döndü gözünde, ucuzluktan aldım, gördüm eminönünde, benden istemiştin sıçtım senin evin önünde, osurunca yıkarsın dağları koca gözünle, son gül iyi gül hadi kahpe gül, yüzüme bakta konuş sen yarım sandöviç, iradenin sınırı travestiye denk hoşt, kalitenin hası bu hasımı sen olan pust, kaşınır senin gibi bir çoğu verilir ders, kakılır başıma niye çünkü benim evin delisi, akıl başa gelmez çünkü bu bana ters, sakındıkça geldi dert, belki bu da biter, önemi neki senin için boşver yolumu kes, kesebilir isen gücün yeter ise buradayım gel, çükünü keserim ama kafanı geçerim es, sen halep işi gibi piştin lan et hadi pes
atakan- MODERATÖR
FUAT-TEMBEL
Microyu ver kız sana gel işte rapim korsanı yere ser ateşin etrafında çember dans etmeyen herkes tembel (4x)
Batı Berlin geri geldi yoooo kaldır elleri yooo yooo yoooo kalksın kalçayı salla yoo aksın rap yıldız parla yoo yavaş depar at sessiz bağır ali atıpın beyni sağır fuatı çağır aştım senin gibi citleten çıkmadım oturmak mesleğim gaz çıkar adım adım kenetse olması gereken gazetede eleştirenleri bir kemere hapseden kemeri bağla burnu düşmeden leş kargası gözünü liğmelemeden
Gel kulak ver burnun kopsun nagga da yazarım kafan boşluk ayvalık tostu gibi oldun gir kovuğuma yordun kül olan kordu
Microyu ver kız sana gel işte rapim korsanı yere ser ateşin etrafında çember dans etmeyen herkes tembel (2x)
Batı Berlin geri geldi yoooo kaldır elleri yooo yooo yoooo kalksın kalçayı salla yoo aksın rap yıldız parla yoo yavaş depar at sessiz bağır ali atıpın beyni sağır fuatı çağır aştım senin gibi citleten çıkmadım oturmak mesleğim gaz çıkar adım adım kenetse olması gereken gazetede eleştirenleri bir kemere hapseden kemeri bağla burnu düşmeden leş kargası gözünü liğmelemeden
Gel kulak ver burnun kopsun nagga da yazarım kafan boşluk ayvalık tostu gibi oldun gir kovuğuma yordun kül olan kordu
Microyu ver kız sana gel işte rapim korsanı yere ser ateşin etrafında çember dans etmeyen herkes tembel (2x)
atakan- MODERATÖR
FUAT-GERİ GELDİ
Rapimi çarmıha gerenleri(gönder) Batı Berlin geri geldi eğil hiç bişey olmadan yeraltı değil kemiklerin kireçlendi[x2] Rapin bayrağını müzik setine geçiriverdi & rapim getirir derdi & uçurumun ağzında eşiğinde beyaz mendil sallar & bir bakmışsın hasmım feat ister & fuat narkoz mercek neşter & bana 5 değil 10 ver & gönder gülen bir yüz astar ister asma biçme darağacı var ölüp şişme nigga fişte pirizde sinir sizde kriz bizde ismini söylemeden dilimde 5 mermiyle dürbün elimde değil beynimde hedeflere misille kaldır mikro cebimde fuat ayıklar kelbaşa bitse benimki sifon senin shitse yeksin gelsede karanlık çağ bitse şahsıma yapılan her diss fitne Nakarat[x2] Çarık acı patlıcan olup kırbaç ister vicdanım olmasa canın tek kurşuna bedel kafanı ceviz gibi kırar deli ahmet oğlunun el bel toraksa kazma bestelerin es yel ruhun kel bana gel çaldı tel komadan uyanıp çelleni yüzün eskiden davul gibi gergin rapüstad (batı berlin) fuat ergin en önce bi hazır ol ilk telkin saniyede 1300 metre uçan mermi balistikle modifiye edilen bilgilerim yek bir fakla yere serdi vakti belli trendi setti karacanın doğurduğu geyik bi mezar taşın eksik kesin keksin Nakarat[x2] Lades ya destur rapin bilade habeşi deli ahmet oğlu ta keşi koktu leşin korkup gelin parladı kelin (bink)havası serin ne edecedin bırak mikroyu günah yazar çırak ustayı görüp azar fuat durmadan akar rapimi arar sebebi olan yok mu lan plakları çevirir funky baba haaah die nefes al barikata taş bağla denize at vicdanım rahat kalemim kılıç balığı olta at volta bak kolpa kal yolda fal anırma layyyn anırtmasan olacak mikro elinde gül gibi solacak solucan olucan koruman duman adalet tekerlekli sandalyedeyse okunamaz ferman dilini bağlayan rapciler ve djler burda kurda kuşa yem olma şurda durda dağda kurt olup çakala verdim neydi derdi sırta bıçak var ortam gergin fuat ergin filiz genç engellerle cenk test var rengarenk havadar köşk give me more captain a bank bitch mcs must hang
atakan- MODERATÖR
Geri: Türkçe Rap Sözleri ...
Sagopa Kajmer - Rak benadam (Türkçe)
(SHI 360):
Ve bir güneş doğuyor, Bir başka gün başlıyor
Her zamanki gibi mücadele, SHI yaşam yolunda devam etmekte
Kahve sonrası yüzünü soğuk suyla yıkıyor,
Gazeteyi açıp "Arananlar" kısmına bakıyor,
Hatırlıyorum ki buraya geldiğimde dil dışında herşey tuhaftı
Boşver, üstesinden geldim, alıştım,
Gerçeği başka türlü yaşama hakkım yok
Ve her geçen gün sanki bir hayatta kalma oyunu
Ekmek kavgasında birbirine adil davranmamak,
Burada olanları görmek iç burkar,
Belanın yağmur içindeki gözyaşları gibi kaybolacağını düşünmek senin için çok kötü
Fakat onlarda anne karnında başlamıştı..
Gid'on hatırla zor olacağını söylemiştin
Geldim ve burası aynı yer değil.
Önyargılar, Kategoriler, Her daim sorular
Solcu musun, Sağcı mısın? Ben sadece insanım
Nakarat (Iztik Shamly):
Zor günler geçirdim,
Ve buraya geldim
Ben sadece insanım
Her daim savaştım
Hiç pes etmedim
Ben sadece insanım yow...
(SHI 360):
Ve bir güneş doğuyor, Bir başka gün başlıyor
Her zamanki gibi mücadele, SHI yaşam yolunda devam etmekte
Kahve sonrası yüzünü soğuk suyla yıkıyor,
Gazeteyi açıp "Arananlar" kısmına bakıyor,
Hatırlıyorum ki buraya geldiğimde dil dışında herşey tuhaftı
Boşver, üstesinden geldim, alıştım,
Gerçeği başka türlü yaşama hakkım yok
Ve her geçen gün sanki bir hayatta kalma oyunu
Ekmek kavgasında birbirine adil davranmamak,
Burada olanları görmek iç burkar,
Belanın yağmur içindeki gözyaşları gibi kaybolacağını düşünmek senin için çok kötü
Fakat onlarda anne karnında başlamıştı..
Gid'on hatırla zor olacağını söylemiştin
Geldim ve burası aynı yer değil.
Önyargılar, Kategoriler, Her daim sorular
Solcu musun, Sağcı mısın? Ben sadece insanım
Nakarat (Iztik Shamly):
Zor günler geçirdim,
Ve buraya geldim
Ben sadece insanım
Her daim savaştım
Hiç pes etmedim
Ben sadece insanım yow...
abdullah- KOMİSER YARDIMCISI
Geri: Türkçe Rap Sözleri ...
Halim yalın, son sireni benim için çalın Resmini çekmelisin her anın, kanıdı olmalı her feryadın Beni burdan alın,canım sıkkın. Yarimi alıp yarın ucuna bırakın, yarın kalbimi yarın Ben raptim, çok mantık teptim, hiç değil heptim. Koyu karamsar renktim, velhasıl çiftesinde pektim. binlercesine karşı yektim. İçimdeki sultanın yüzünü görmek ister gözlerim. Sagopa Kajmer 98 çıkışlı. Sekiz senelik görüşlerim karamsar bakışlı. Hayat yokuşu inişli-çıkışlı. Akıttığım ter karşılığı hakettim alkışı. Senden önce yağdı saçlarıma cennet kışı. Rabla arana giren şifreyi çöz. Emeklerin üzerine hasım salar göz. Dinamitim söz Piramidin gölgesindeki sihri çöz Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ yaw... | |
abdullah- KOMİSER YARDIMCISI
1 sayfadaki 1 sayfası